Merhaba herkese,
Dün beni çok üzen bir davranışla karşı karşıya kaldım.

Benimle çalışan, projelerime yardımcı olan arkadaşlarımız tarafından tanınırım. Gayet kibar, anlayışlı ve net konuşmayı sever, ödemelerimi zamanında yaparım. İyi niyetli biriyim, kimse benden kötülük görmemiştir, göremez de...
Acaba "vur ensesine al lokmasını" diye değerlendirdiği için mi böyle bir davranış sergiledi? Tam çözebilmiş değilim ama üzüldüğüm şey : gü-ven-mek

Nasıl Başladı?
Geçenlerde bana yazıp "abi internet sitelerin varmış.. ben uzmanım, istediği site üzerinde çalışma yapalım, tbm artırırım, gelirini yükseltirim" gibisinden mesajlar yazdı. ( ben de çok saf biriyim, tabi kardeşim buyur gel, al sana wp-admin diye bilgileri ilettim. Ücret talep etmediği halde; işi teslim ettiğinde yükselme görürsem hesabına 2.000 TL göndereyim dedim, tamam dedi... )
- bu arada ukalalık olarak algılanmasın; gelir artsa ne olur, artmasa. bu işlerle şimdilik hobi olarak ilgileniyorum. Bugün ticareti bıraksam kazancım tüm sülaleme hayat boyu yeter -

Sonra Ne Oldu?
Abi ben sitede gerekli düzenlemeleri yaptım dedi. ( 15 dakikada )
Hadi ya, bu kadar basit miydi? Bravo vallahi diye cevap verdim ama bir yandan siteyi incelemeye başladım. Tema değişmiş, amp kurulmuş, reklam yerleşimi ilginç bir şekilde değişmiş..

İki Gün Önce Ne Oldu?
'Kardeşim merhaba nasılsın? Siteyi kontrol ettim ama sen düzenleme yapmadan önce gelirler şu kadardı ama düzenleme yaptıktan sonra yarı yarıya düştü' diye yazdım. ( cevap vermedi )

Bugün Ne Oldu?
Aşağıdaki şekilde mesaj gönderdim, engellemiş Madem yapamadı, keşke önceki haline geri getirseydi...

Ne Beklerdim?
Ya abi, ben sana bazı taahhütlerde bulundum ama beceremedim. Ben sözümü tutabileceğimi sanmıyorum, kusura bakma.

Ne Derdim?
Canın sağolsun.