Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Konu başlığına ne yazacağımı bilmediğim için içerik haritası şeklinde başlık attım
Trafik
Bulgurlu da bir müşterimden ayrıldım motosiklet ile ofise geçiyorum, Çamlıca camiinin altındaki tünele girerken bir anda sağ şeridin sıfır noktasından yanımdan aldı ve yattım. Durmadı, peşine yapıştırıp tünel çıkışında korna ile durdurdum sonra tartışma derken kaskla kafa atmış bulundum.
Polis
Polisler bir anda etrafımızı çevirdi ne olduğunu bile anlamadım. Bulgurludaki Cumhurbaşkanımızın eski evinin orda olan akrep aracı dahi geldi. Ben hala durumu bilmiyorum. Polis karakoluna götürüldüm, karakolda arkadaşın HDP Millet Vekili olduğunu öğrendim. Kendimi savunuyorum, kamera kayıtlarını inceleyin, canıma kastetti hatalı sollama yaptı, düştüm durmadı bende yakaladım o anlık sinirle karşılık verince vurdum dedim. Beni nezarete aldılar, bir saate yakın bekledim.
Milletvekili geldi, bende kusurluyum tamam gibi bir sohbet gerçekleşti. Özür diledik birbirimizden şikayetçi olmadık.
Bugün eve olay ile ilgili İstanbul X Ağır Ceza Mahkemesinden ifademi isteyen bir evrak geldi. Olay 2 ay kadar önce yaşandı.
Kamu Davası gibi bir duruma benziyor.
Benzer bir durum var mı?