Tryn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem youtube hem web adsense için geçerli

Türkçe karakter kullanınca hata veriyor zaten ö yerine o ü yerine u gibi değiştirerek doldurmak lazım.
ABD Faliyet olayı şu şekilde karar sizin;
"ABD dışındaki alacaklılar tarafından ABD'de gerçekleştirilen hizmetler ve faaliyetler ABD vergi yasasına tabi olabilir; Google'ın ödemelerinizden ABD stopaj vergisi alması gerekebilir. Hayır seçeneğini işaretlerseniz Google'ın ABD'de gerçekleştirilen hizmetler veya faaliyetler için size ya da kuruluşunuza ödeme yapmamasını onaylarsınız. Evet seçeneğini işaretlerseniz, geçerli bir gelir vergisi anlaşması kapsamında hak talep etmek için ABD vergi formunu doldurarak ABD stopaj vergisinde indirim hakkından yararlanabilir veya bu vergiden muaf olabilirsiniz."

Şuan ödeme aldığınız kişinin bilgilerini girin

Şahıs şirketi olmayan kişiler formdaki TIN bölümüne T.C. Numarasını yazarak onay aldı ama ileride ne gibi bir sorun çıkar bilmiyoruz.
Peki hocam son bir şey daha sorayım benim şirketim yok TIN a tc gireceğim ama adsense benim adıma kayıtlı fakat ödemeyi eşimin üzerinden alıyorum. Ben yine de kendi bilgilerimi mi gireceğim adsense benim adıma kayıtlı olduğu için?