geçmiş olsun hocam. markayı lekelemek gibi bir amacım yok fakat son zamanlarda teknocloudstan ben de memnun değilim. destek zaten yok saatler sonra cevap veriyorlar önemli bir sorun olsa ki bende olmuştu. ve 24 saat içinde cevap veriliyor diye üste çıkmaya falan çalışıyorlar çok komik durum. bu insanlar sizi 24 saat beklemek zorunda mı? o konuda odeaweb'i tek geçerim. Destek talebi açıyorum. sanki biri yazsada cevap versek diye bekliyorlar klavyenin başında. Anında cevap veriyorlar gerçekten çok büyük bir olay 3-5 dakikada mesajlara cevap vermek takdir ediyorum o konuda. teknoclouds a gelecek olursak. bir çok domainim orada barınıyor fakat yakın zamanda hepsini oradan çekmeyi düşünüyorum. bir arkadaşında belirttiği gibi ns kayıtlarını bilesaatler sonra onaylıyorlar bi ns değiştireceğim ns1.site.com - ip adresi yazıp kaydediyorum. ns2.site.com - ip adresini anca ns1 onaylandıktan sonra girebiliyorum işlerimi ciddi derecede aksatıyor. Bende içimi buraya dökmüş olayım. Ha tavsiye eder misin deseler asla etmem. gidin 20 lira fazla verin domaine kafanız rahat etsin derim. ucuz etin yahnisi derler ya o olaya döndü.