RobotikAntalya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15-20 Yılda olabilecek bir olay gerçekleşmiş üzücü OVH kısa zamanda revize edecektir. Tabi ki yedekleriniz çöp olmuş olabilir.

Türk firması olsaydı yenisini yerine koymadan kapanırdı. Bu ayrıntıyı kaçıranlar olabilir.
15 Yıldır Netinternet'i yönetiyorum en az 2-3 defa pano patladı, jeneratör daha yeni yakın zamanlarda komple yandı, parafodur, paratoner e rağmen yıldırımdan UPS'lerin 2 tanesini kaybettik, olabilecek tüm olumsuzluklar başımıza geldi ama ne elektrik kesintisi yaşattırdık, nede yangın çıktı. Tüm bu hikayeleri de forumun yıllardır üyesi ve Netinternet i tanıyanlar çok iyi bilirler abartmıyorum yazdıklarımı, az bile yazdım..

Bu olay tamamen bir ihmal veya sabotaj olmalı. Ne açıklama yapacaklarını gerçekten merak ediyorum. Bina o kadar güvenliksiz ki trenden geçen biri içeri molotof atsa atar yani...

Ayrıca trenlerden çıkan titreşim hiç mi sunucuları etkilemiyor şaşırtıcı.

OVH çok ucuz bir veri merkezi ve bundan para kazanıyor tıpkı hetzner gibi.. Hollanda merkezli bir firmamız daha var o yüzden Türkiye'deki maliyetleri de avrupadaki maliyetleri de biliyorum ve her zaman bu firmaların nasıl bu fiyatlara hizmet verdiğini hayranlıkla anlamaya çalışırdım.

Yanılmışım..