Nasıl bi yangın söndürme teknolojisi var bilmem ama merak edip nasıl bir bina diye arama yaptığımda, karşıma demir yolları kenarında konteynırlardan inşa edilmiş bir bina görüntüsü çıktı. Bakınız; https://ibb.co/9TCyfLq

Tren hattına aşağı yukarı aynı mesafede olan bir evde bir şüre yaşamıştım, her trende kapı pencere zangırdıyordu, evin üzerinde çatlaklar oluşmuştu sarsıntıdan... Bu kadar hassas teknolojiyi böyle bir binada barındırmanın nasıl bir mantıklı açıklaması vardır merak ettim doğrusu.

EnginTopcuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ihtimalle ayni yerde. Ancak, benim anlamadigim ve uzuldugum kisim, OVH CEO-sunun, acilen disaster planlarinizi devreye sokun demesi. Dedicated ok, ama cloud hizmetlerini kullananlar ve snapshot lari olan adamlar napsin? Cloud hicbir sunucu yonetim arayuzunde gorunmuyor. Tam bir felaket durum soz konusu. OVH ile telefonlada gorusmus birisi olarak, Allahtan bu durum haftasonu olmadi diyorum. OVH son zamanlarda cidden cok kotuye gidiyordu. Hayir, o boyda ISO lar almis sirketsin, onu da anlarim da buyuk bir SGP2 nasil oluyor da tamamen yok oluyor? Nerde senin yangin onleme teknolojin?