Hocam bende aynı sorunu yaşamıştım print_r ile post değerlerini yazdır ona göre işlem yap
Print ile değerleri aldım ve görüntüledim, şimdi aldığım değerlere göre bir kurgu oluşturup sonuca bağlamak kaldı

En son noktada arkadaşların sorunu çözemeyen arkadaşların da sorununa çare olabilmesi için kodları paylaşacağım burada muhakkak.
aynı sorunu ben de yaşıyorum. çözüm varsa buradan da paylaşırsanız sevinirim
Demek neymiş, sadece bir kod üzerinde takılıp kalmamak gerekiyor ECHO ECHO diye tutturmayacaksın bazen print yada print_r de kullanacaksın
$signature ve $expected değerlerinin eşleşip eşleşmediğini kontrol ediyor yazılım yalnız gelen değerler eşleşmediği için sayfa beyaz oluyordu.
Bu iki değer birbirinden farklı olduğu için de devam etmiyor sanırım bu durum da shopier in yazılımını güncellemesi yada yazılımdaki decode veya hashleme doğru olmadığı için olabilir.
Önemli olan gelen status 'ün SUCCESS olup olmadığını kontrol etmek olduğu için onun gelen cevabı success ise gereken işlemi yaptırması yeterli benim için.
Çözüm şu şekilde oldu ( /* BU ALANI KALDIRDIM */ yazan yerleri sildim ) :
<?php
//Shopierdan gelen postlar.
$status = $_POST["status"];
$invoiceId = $_POST["platform_order_id"];
$transactionId = $_POST["payment_id"];
$installment = $_POST["installment"];
$signature = $_POST["signature"];
/* Bu kısımda kullanıcının işlem başarılı ve başarısızsa yönleneceği değişkenlerdir. */
$url = 'https://xxxx.com.tr/';
$locationtrue = $url."order?orderNo=$invoiceId";
$locationfalse = $url."order?orderNo=none";
/* Bu kısımda kullanıcının işlem başarılı ve başarısızsa yönleneceği değişkenlerdir. */
$data = $_POST["random_nr"] . $_POST["platform_order_id"] . $_POST["total_order_value"] . $_POST["currency"];
$signature = base64_decode($signature);
$expected = hash_hmac('SHA256', $data, $shopierSecret, true);
if ($signature == $expected) { /* BU ALANI KALDIRDIM */
$statusCRME = strtolower($status);
if ($statusCRME == "success") {
//İşlem başarılı ise yapacaklarınız
header("Location: $locationtrue");
}
else{
// İşlem başarısız ise yapacaklarınız.
header("Location: $locationfalse");
}