digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen CHP içindeki tecavüz ve tacizleri CHP zihniyetine mal edersen cemaatlerdeki tecavüz taciz çocuk istismarı vakalarını neye mal edeceğiz?
Cemaatlerde gerçekleşen sapıklıkları islama mal etmiyorsak neden CHP üyelerinin karıştığı taciz tecavüz olaylarını cehape zihniyetine bağlayacağız?
CHP parti tüzüğünde yakaladığını götür mü yazıyor?
Bu söylemleriniz iki yüzlülük içeriyor.
Uyarmak istedim.
Çünkü tacizi, tecavüzü sapıklığı bir sosyal gruba mal edeceksek o zaman sizin siyasi ve dini kültürünüz de bundan zararlı çıkar.
Chp liler böyle demiyorum ki...verdiği yazar ve yayın evi samimiyse çıksın chp deki taciz ve tecavüze tepki versin diyorum. Ensardaki olayda ortalığı yıktılar, her fırsatta tüm herkesi zanaltinda bırakıp ensar kapatılsın dediler ve demeye devam ediyorlar.peki chp deki tacizlere ne dediler...kadın yolluymuymuş dediler. Akp iktidar olduğu için oluyor bunlar dediler, gönül ilişkisi dediler.kilicdaroglu bir tane açıklama yaptı mi? Yok...kısacası kusura bakılmasın ama 20 den fazla taciz ve tecavüze tek kelime etmeyenlerin derdi taciz veya tecavüz değil, sadece siyasi çıkardır....