adshizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazına saygım sonsuz bu saatte emek vermıssın yazmıssın tesekkur ederım. Benım isyanım millet dolandırılıyor değil dedıklerının sonuna kadar katılıyorum ınsanların ınanmasın kanmasın evet. o zmn nıye tıcaret konusu acarken 1 aylık uyelık 5 pozıtıf tıcaret kuralı konuluyor. bırak herkes acsın ısını bılen alsın bılmeyen almasın
Hocam o kadar basitki bunun cevabı, yine ticari bakacaksınız "teşvik" ücretli üyeliğe teşvik edecek dijitalde çalışıyoruz neredeyse hepimiz, işleyen bir proje ve şuan Türkiyede tek diyebiliriz burasıda su ile çalışmıyorki artık su bile çalışsa o bile bir maddi külfet. Amacı dolandırmak olan emin olun 1 ay bekler 5 pozitif ticaret puanı alır yine yapar. Ben biri ile ticaret yaptığımda kurumsalmı diye bakmıyorum 1 yılı doldurmuşmu, kaç ticaret yapmış ve r10 bu üye için önemlimi banlanmayı göz alırmı diye bakıyorum. Bu kısasları geçen ve sıkıntılı ticaretim olan üyeler var düşün. Ayrıca google adword eşikli eğitimi alıpda dolandıranlarda ironik geliyor bana google'ı dolandırmaya giderken dolandırılmak komik yani . Sürekli sistemi eleştirmemek bazende oturup kendimizi eleştirmek gerekiyorki bu herkes için geçerli. Hayırlı geceler.