Şimdi yorumlara baktım da yok adam kayrılıyor yok 10 liradan 5 ticaret yap vs vs vs. Kusra bakmayında siz işinizi düzgün yaptıktan sonra emin olun fizana da gitseniz rızkınızda varsa o gelir sizi bulur. Buradan kazanıyorsan benim şahsi görüşüm buraya da kazandır. yani kazan kazan mantığı. Kazanmak istiyorsan yatırım yap ki kazanasın yatırım yapılmadan da kazanılmaz bazen. Siz heralde istiyorsunuz ki o adam o kadar para vermiş ben onla eşit olayım kusra bakmayında o adam işine yatırım yapmış ya siz ne yaptınız buradan laf vurmak dışında ? Sizde yatırım yapın hem siz kazanın hemde bu foruma para girsin ki burası da kendini sizin faydanızla bir nebze geliştirsin.
Siz de yatırım yapın o yarın bir gün dediğiniz gibi olursa (d0lndırıcı) bütün müşterileri size gelecektir bu da sizin işinize gelmesi lazım. O zaman dersiniz ki ben demiştim. Keza bu kadar insanı toplamışlar size ekmek yiyin kazanın kazandırın diyor R10 siz kalkmış hala yok şöyle yok böyle eeee o zaman burada ne işiniz var dediğiniz gibiyse sizin niyetiniz bağdan üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi ? benim anlamyamadıgıım nokta bu bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Şimdi birileri diyecekki r10 yalakası yok arkadaş r10 yalakası felan değil dünya sistem bu şekilde işliyor sadece.
Dostum benım aktif ticaret konum yok ve suanda aktıf bır ticaret yapmayıda dusunmuyorum 1 internet sitesi satmak için paralı uyelık mı alayım?