Şimdi yorumlara baktım da yok adam kayrılıyor yok 10 liradan 5 ticaret yap vs vs vs. Kusra bakmayında siz işinizi düzgün yaptıktan sonra emin olun fizana da gitseniz rızkınızda varsa o gelir sizi bulur. Buradan kazanıyorsan benim şahsi görüşüm buraya da kazandır. yani kazan kazan mantığı. Kazanmak istiyorsan yatırım yap ki kazanasın yatırım yapılmadan da kazanılmaz bazen. Siz heralde istiyorsunuz ki o adam o kadar para vermiş ben onla eşit olayım kusra bakmayında o adam işine yatırım yapmış ya siz ne yaptınız buradan laf vurmak dışında ? Sizde yatırım yapın hem siz kazanın hemde bu foruma para girsin ki burası da kendini sizin faydanızla bir nebze geliştirsin.
Siz de yatırım yapın o yarın bir gün dediğiniz gibi olursa (d0lndırıcı) bütün müşterileri size gelecektir bu da sizin işinize gelmesi lazım. O zaman dersiniz ki ben demiştim. Keza bu kadar insanı toplamışlar size ekmek yiyin kazanın kazandırın diyor R10 siz kalkmış hala yok şöyle yok böyle eeee o zaman burada ne işiniz var dediğiniz gibiyse sizin niyetiniz bağdan üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi ? benim anlamyamadıgıım nokta bu bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Şimdi birileri diyecekki r10 yalakası yok arkadaş r10 yalakası felan değil dünya sistem bu şekilde işliyor sadece.