ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnan bana hocam, gerçekten niyeti olan müşteri araya taraya, öpüle öpüle doğru insanı/firmayı buluyor. Aldığı ucuz SEO hizmetinden sonuç görmediği için SEO yaptırmaktan vazgeçen müşteri sayısı çok az. Onlar aslında SEO müşterisi değil.

Geçen gün bir müşteri backorder ile bir araç kiralama domaini almış. Hatta şaşırdım bu sektöre çalışan insanlar nasıl kaçırmış bu domaini diye. Bir sürü değerli backlink çalışması yapılmış bir domain.

Müşteri domaini almış ama hedef kelimesinde SEO yaptıracak parası yok. Neticesinde bu adam paketçilere gidecek. Domaini de çöp edip "SEO'da boş iş aga" diye dolaşacak piyasada Ama zaten bu adam demin de dediğim gibi bizim sektörün müşterisi değil. O sebeple sektörümüze küsmesinde bence bir sakınca yok. Hatta küssün ki "SEO boş iş aga" diyenler azalsın

Benim iddiam şu: Doğru sarsılır ama yıkılmaz. Sen, ben işimizi yapmamız gerektiği gibi yapmak için hem kalitede hem de fiyatta ısrar edersek para kazanmaya devam edeceğiz.
Büyük sözü dinlemek bu yüzden önemli. Geldiniz birkaç satır yazdınız, farklı pencereler açıldı hocam. Elinize emeğinize sağlık