GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pandemi sürecinin ezberleri yıkması oldukça olumlu oldu evet yalnız sayın savcım, pandemi öncesindeki çalışmalarınız ve eski iş ortamınız hala kıymetli unsurlar olabilir müşteriler için. En kötü ihtimalle ön görüşmelerde kurumsal bir imajınız olur.

Bu imaj da bütçeye ikna etmekte işinizi kolaylaştırır. Malum şöyle bir algı da var, ben bu kişiye/ajansa aylık şu kadar para vereyim, halletsinler. Halbuki o para sadece hizmet bedeli. İçerik için editör, reklam için reklam bütçesi, sosyal medya kitlesi yoksa oraya da bir miktar para... Böyle uzuyor gidiyor
Geçmiş referanslarımız elbette bugün müşteri ikna etmek için büyük bir silah. Ama referans veren müşteri "satış/sipariş hacmimi şu kadar arttırdılar" diye referans veriyor. Daha "ofisleri plazadadır, papyonlu garson taze çekilmiş filtre kahve servis eder" diye refere eden müşteriye denk gelmedim. Ha varsa da ben bilmiyorum

Ama şuna katılıyorum: Para kazandıracak referans ağı elde etmek için senelerce ucu ucuna bütçeler ile ölmeyecek kadar para kazanmak zorunda kalırsın. Zira biz 2009'dan 2019'a kadar öyle çalıştık. Maalesef ki vahşi kapitalizmin gereği bu. İnsani mi? Hayır... Hatta bırak insani olmayı ticari bile değil. Ama düzeni değiştirecek imkan yoksa, mecburen düzene uyuyorsun.

Mesela bir dönem şöyle çalıştık: Müşterilerden sadece masrafları ve küçük bir miktar kar aldık. Sitelerine NETGSM'den sanal santral kurduk. Aldıkları gerçek müşteri siparişi başına komisyon istedik. Normalde bana ne adam sipariş almış ya da almamış... Hatta bazı görüşmeleri dinliyorduk, telefonu karşılayan resmen müşteriyi kaçırmış. Ama mecburiyet işte... Bugün buna mecbur olmadığım için böyle bir şeyi teklif edenle konuşmayı takriben 2-3 dakika sonra bitiriyorum