Şimdi arkadaşlar serbest piyasa ekonomisinin vazgeçilmezi rekabetçi fiyatlardır. Maalesef ki siz istediğiniz kadar taban fiyat getirin, birisi bir şekilde o hizmeti daha ucuza satacaktır. Adam direk yazıyor mesaj ile "bütçem x lira" diye. Adama diyorsun "iyi de taban fiyat 3x Lira" Bunu der demez teşekkür edip yeni arkadaşa gidiyor.

Ayrıca SEO spesifik bir iş. Benim yaptığım SEO çalışması farklıdır, başkasının yaptığı farklıdır. Benim yaptığım ATIYORUM 1 ay ilk sayfada tutar, başkasının yaptığı 6 ay tutar. Bu kadar spesifik bir iş için taban fiyat belirlemek kanımca pek rantabl değil.

Kaynak göster deseniz gösteremem, ispat et deseniz edemem Fakat SEO uzmanıyım diye geçinen her beş kişiden (bence) en az üçü SEO namına hiçbir şey bilmiyor Gelecek taban fiyat bir şey bilmeyen adamların da üst perdeden sipariş kabul etmesine ve müşteri mağduriyetine yol açacaktır.

Zaten aklı başında bir SEO uzmanı, hatta bırakın uzmanı ticaretten biraz anlayan bir insan kendisini maddi zarara sokacak bir alışverişe girmez. Yani müşteri iddialı ve rekabetli birkaç kelimede sıralamaya girmek istiyorsa SEO uzmanı bedelini az çok tahmin ediyordur. Ha edemeyene zaten yapacak bir şey yok Müşteri düşük fiyata aldanıp dolllandırılıyor ise ona da yapacak bir şey yok... Hep verdiğim örnektir: Hipermarketlerin birinde "dana kıyma 38 Lira" yazıyordu. İçinde dana eti olma ihtimali var mı? Bence de yok... Ama o kıyma kasap reyonuna girer girmez bitiyor. Kıymaya taban fiyatı uygulasalar ve deseler ki "60 Lira'dan aşağı satamazsın" olan yine müşteriye olur. 38 Lira'lık kıymaya 60 Lira ödemek zorunda kalır.

Ben Temmuz 2019'dan beri aylık bütçesi 2K USD altında olan hiçbir SEO işini kabul etmiyorum. Noter sözleşmesiz iş yapmıyorum. Ödemeyi durduran adama da çatır çatır yolluyorum icrayı. Çünkü her şeyi baştan anlatıyorum. Bu şartlarımı bilmesine rağmen haftada en az 2 yeni müşteri adayı ile toplantı yapıyorum. Çünkü gelen müşterim sadece referans ile geliyor. Zannedildiğinin aksine üst segment müşteri hala piyasada var.

Bir hizmetin fiyat rekabeti başlamış ise (kanımca) önümüzde üç yolumuz var:

a) Sektörden çekilmek
b) Fiyatları düşürmek (Çünkü istemesen de bir müddet sonra seve seve düşüreceksin)
c) Fiyat ile tercih edilmeyecek bir hizmet sunmak.

Son madde (yani "c" maddesi) çok önemli. Instagram sektörü hariç hiçbir sektörde fiyatla mücadele etmedim. Etmem de... Müşterim beni fiyatım için tercih etmemeye başladı ise ya da sektörümde rekabet etmek için fiyat düşürmek zorunda kaldı isem önce döner kendimi sorgularım. "Birader" derim kendi kendime... "Sen neyi eksik yapıyorsun ki birisi senden fiyatın için vazgeçiyor?" diye sorarım. O sorunun cevabını bulurum ve hizmetimi o bağlamda geliştiririm. Instagram sektöründe beğeni ve takip işinde kendi servisim var. Orada bile artık fiyatımla değil 16 saat aktif müşteri hizmetleri sağlamam ile tercih ediliyorum. Müşterim diyor ki "biraz pahalı ama karşımda bir muhatabım var"

Demem o ki arkadaşlar; eğer müşteriniz sizi fiyat için tercih edecekse bu işin sonu yok. Emin olun bırakın taban fiyatı uygulaması getirmeyi, anayasaya madde ekleseniz "SEO hizmetinin alt taban fiyatı x Lira" şeklinde, yine insanlar o taban fiyatı bir şekilde delecekler. Bana sorarsanız, tercih edilmek için hizmeti geliştirmeli insan.

Burada yazdıklarımın hepsi kişisel görüşümdür. Ben de fikrimi yazmak istedim sadece Teşbihte hata olmaz Ayet değil yani O yüzden kimse alınmasın arkadaşlar. Seviyorum sizi