mhmtycl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;
Bu sistemi anlatacak bilgili donanımlı bir forumdaş çıkarsa çok mutlu olurum bizim forum a bakılırsa herkes ana sağlayıcı herkes smm sağlayıcı iyi güzel ama nasıl?, bunların elinde bin adet pc varda hepsinde 10 ar tane hesap mı açık? sanmıyorum ama instagramın mı bir açığı var vs bilen hocalarım detaylı aydınlatırsa sevinirim.
İyi Forumlar

Merhaba öncelikler aynen dediğin gibi forum bakarsan herkez kendine anasağlayıcı şimdi kendin kodladım için biliyorum instagram alt algoritması api ile çalışır şimdi sistem önce yazmadan alt yapıyı class olarak göküman bir şekilde yazman gerekir yani. Takip beğeni yorum gibi sonra bunları curl bağlayıp herhangi olabilir github cok yada zebra olabilir şimdş buna bağladıkmı sonra kulanıcılarn giriş bölümüne cookies tutukmu sonra for döngüsüde yaparsak 100 adetmi sipariş geldi dkremen phpmyadmin çekelim sonra direkmen cookie cekelğm media id bulup atalım gelen sonucu json olarak topliyalım kaç adet beğenmiş 100 miss sipariş cron ile tammladı çekeriz olay bitter heleki forumda her gelen inanmamk gerekir değilmi kendim alt yapı kodluyorum benim için zor bişey değil