Size şöyle bir şey söyleyim forumda yüksek ücret verilen banner reklamların çoğu smmpanel ama satılık yeni site kısmına girin onların da çoğu smmpanel
İlk olarak smmpanel kurmanı tavsiye etmem . İnstagramda eşikli hesap açabilirsen reklam aracılığı ile whatsappa yönlendirebilirsin , instagramda en az 10.000 Takipçili bir hesap alıp takipçi beğeni satışı, sosyal medya yönetimi gibi şeylerin satışını yapabilirsin #butik #takı #organikürün .... gibi etiketlerin sayfalarına istek mesaj at veya data toplayıcı ile toplu mesaj gönderebilirsin .
İlla site istersende nivusoft alıp kar marjını çok az bırakmayacak şekilde örneğin çekilişle 1K 25TL gibi paketler belirleyip profesyonel biriyle reklam çıkabilirsin seo açısından bir kaç makale olabilir seodan pek anlamıyorum. Büyütürsen de işleri ben lisedeyken instagram üzerinden bile güzel paralar kazanıyordum takipçi düşme olayı ve fiyat artışından sonra bıraktım smmpanel kurarsın .
İnstagram eşikli hesap derken tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
Ve ayrıca instagramda 10.000 takipçili bir hesap alıp, oradan başka bayiler üzerinden kendim satın alarak, instagramdan gelen müşterilere takipçi vb. satışı yapabileceğimi mi söylüyorsunuz?