Büyük zararlardan sonra açgözlülük yapmayacağım, kâr alacağım diyerek 400-500 dolar ile yeniden başladım ve yaptığım işlemleri kayıt ederek 29 Ocak'a kadar günlük 200 dolar kâr belirledim. 14 günlük süreçti. 4 bin dolardan fazla kazandım. Ben de işlemlere 100-200 dolarlık giriyordum maximum ama fiyat düştükçe alttan alıyordum spotta ki bakiyemle. Stop loss kullansam iyiydi.
14 gün boyunca kazandığım 4000 bin doları 1.5 günde geri verdim.
Bu 14 günde laptopsuz tuvalete girdiğimi hatırlamıyorum Bu ve öncesinde defalarca 2 gün uykusuz kaldığım oldu.
Ani düşüş çıkışlar ile tansiyon sahibi oldum.
Ben zengin değilim dolayısıyla o 1.5 günde kaybettiğim 4 bin dolar 2 gün iştahımı kesti Psikologa gitsem incinmişsin der.
Şu an 1 ayı geçti mola verdim ama vallahi çekilir eziyet değil.
O para elinize geçmedikçe bilgisayarda yazan bir rakam o yüzden farkına varmıyorsunuz.
Yakında tekrardan başlayacağım ama yapacağım işlem şu şekilde olacak;

500 dolar futures bakiye.
Asla spottan ekleme yapmayacağım gerekirse 500 dolar gidecek.
İşlemlere maximum 7-8 kaldıraç ve 250 dolar ile gireceğim.
R/R falan umrumda değil bir işlemde 20-30 dolar kâr gördüm mü çıkacağım ve tekrar girmeyeceğim (Anamı ağlattı bu kâr aldığım işleme tekrar girmeler)
Akıllandım sansam da yine de stop loss kullanmayıp gerekirse manuel stop edicem.
Günlük hedef maximum 100 dolar olacak. Bunu 2 işlemde kazansam da 3'e girmeyeceğim.

3-4 ay boyunca bir ev parası kazandım futures'te ama defalarca tekrar tekrar geri verdim elime geçen bir şey olmadı. Az biraz zarardayım bile denebilir. Parayı çekmezseniz o para sizin değildir. Günlük olarak ne kâr ettiysem çekeceğim size de tavsiye ederim.
Şu 1 ayı geçik verdiğim mola çok iyi geldi. Fırsat bitmez ama ben bitmiştim uyku yok düzen yok sağlık yok. Hırs yapmadan gireceğim işlemlere bundan sonra.

Bu yazdıklarımdan etkilenip bu işe girmeye çalışan arkadaşlar kazandığımızdan değil kaybettiğimizden ibret alsın.
Burada kazananlar %2-3 falandır herhalde. Gerisi bir ileri iki geri benim gibi.
Kazansanız da gördüğünüz üzere bir sisteminiz, iradeniz yoksa onu geri veriyorsunuz.
İlk başladığımda bilmediğim için all in Ripple'a 20 kaldıraç girmiştim. Ömrümün 2 yılı 2 dakikada gitti Girecek arkadaşlar birkaç ay üzmeyecek miktarda çerez parası ile işlem yapıp öğrensin. Grafikleri, destek dirençleri vs. youtube'da bile eğitimler var öğrenmeden girmesin. Fırsat kaçmaz. Futures'te düşerken de kazanabilirsiniz. Ama direnci kırmadan erken erken gireyim derseniz oradan geri dönerse incitir.

Size de başarılar. Ben de takip edeceğim konuyu. 15-20 gün sonra ben de kendi challenge'ımı kendi kendime başlatacağım