Konu
Kim haklı? Ben bu işin içinden çıkamadım.
09-03-2021, 18:14:28
saviorlee
Arkadaşlar selam. Dün akşam çalınan instagramı kurtarmak için bir işlem aldım. Bir sanatçının hesabı çalınmış ve biz de onu kurtarmak için belirli bir ücret karşılığında aracı arkadaşla ( [COLOR=#38A9FF !important]
@
byucel
;
) anlaştık. Bana işi getiren arkadaş sanatçının nesi bilmiyorum. Her neyse ben email bilgilerini aldıktan sonra hesabı kurtardım, ancak tam o sıra sanatçı bayan arkadaş başka biriyle daha anlaşmış ve hesabı sürekli bir karşı taraf bir ben alıyorduk. Dedim hocam siz ellemeyin. Biz ellemiyoruz dediler ben işleme devam ettim. Hesapta 2 faktörlü kimlik doğrulaması olduğundan ikimiz de tam olarak hesaba giriş yapamadık. Ben hesabı aldım dedikten sonra mail şifresi değişti, hesabın işlemini tamamen diğer arkadaşa verdiler. Ben bir emek verdim ve hesabı 2 3 kez geri aldım. Aracı arkadaşa ücretimi istediğimi söyledim. Atacağız dediler. Sabahı bekledim. Hala ücret atılmamış. Sonra ücreti istediğim zaman ise işin içine siber polis karıştı siz ellemeyin vs. dedi. Ancak hesapta yeni story paylaşılmıştı. Ben hem emek verdim, hem paramı alamadım.
[/COLOR]
Hesabın kurucu mailinin şifre sıfırlama bağlantısı ve instagram hesabının şifre sıfırlama tokeni şuan bende. Ancak hesabı kurtarıp onlara geri versem dahi benim de şüpheli olacağım söyleniyor. Sizce burada kim haklı? Ücreti almamayı hakediyor muyum?
SSleri koyuyorum.