Hocam banka hesabına ödeme var. Payoneer banka hesabını ödeme ayarlarına girdim. Ben müşteri temsilcisine payooner banka hesap bilgilerini gireceğim dedim, ses etmediler. Payooner ödemesi olmadığına dair kaynağı paylaşabilirseniz, bir göz atıp müşteri hizmetlerine sorayım ona göre.
Ayrıca alakalı bir soruma şöyle cevap verdiler: As far as PayPal, we do deposit earning in either a US Bank account or PayPal, we are also able to deposit in International wire transfers although we do not recommend this method and we can not guarantee it, you would also be responsible for the fee. (PayPal'a gelince, bir ABD Banka hesabına veya PayPal'a para yatırıyoruz, bu yöntemi önermememize ve garanti edemememize rağmen Uluslararası banka transferlerinde de para yatırabiliyoruz, ücretten siz de sorumlu olacaksınız.)
Paypal ve banka havalesi seçenekleri var. Fakat payoneer ödemesi ile ilgili google'da araştırdığımda hiç bir seçenek yok.
Tekrar iletişime geçtiğimde soracağım. Payoneer seçeneği yoksa, paypal ile ilgili bir kaç adamın bize buyurdukları ferman gereği elimiz kolumuz yine bağlanacak.