Opencart uzmanı olmasam da fazlasıyla anlıyorum. Kendi bilgimi geçtim sektörde çok uzman olan r10 da ya da r10 dışı sektörün en çok bilinen opencart uzmanlarından en üst paketi satın aldım . Aylık 100 bin üzerinde ciro sahibi olan tüm müşterilerimde problemler çıktı maalesef. Kiminde tcmb merkez kurunun efektif kod hatalarından , kiminde kurumsal sipariş fatura aktarma şablonlarında , kiminde de opencart 'ın ne kadar sağlam sunucu da barındırsanız da oluşan yavaşlıklardan ya da hata kodlarının önüne geçemedik.
Parasına göre ve sürekli sistemi takip ederseniz belirli bir hit , ürün içeriği ve ciro yönetimine kadar güzel ancak üst seviye hareket gören eticaret siteleri için büyük sorun yaratabiliyor.
Fakat sizin deneyimiz kaç farklı müşteriye hizmet sağladınız bilmiyorum. Siz sorun yaşamadınız bizler yaşadıysak demek ki sorun bizim müşteri portföyümüz de.
Özetle ben siz gibi taraftarist yaklaşmıyorum. Ne siz gibi satıcıyım, ne bu konudan kar beklentisi içindeyim. Sadece deneyimlere saygı duymak lazım "kinaye" kullanmadan.