Son görülme özelliği kapalı olsa bile artık takip edebiliyorsunuz. Daha önceden hiç konuşmamış olsanız bile takip edebiliyorsunuz. Artık takip edilecek kişiyi sabitlemenize gerek yok. Aktiflik sürelerini, giriş saati - çıkış saati - aktiflik süresi olarak görebiliyorsunuz.
Whatsapp'a kaç kez giriş yaptığını görebiliyorsunuz.
Whatsapp'ta toplam ne kadar aktif kaldığını görebiliyorsunuz. tamamı hukuka aykırı. stalk edilen şahsın bu eylemlere rızası yok. whatsapp da böyle bir hizmet sunmuyor. aman, her neyse... kızılderililere hıristiyanlığı anlatmaya çalışan rahiple aynı hissleri yaşadım şu an. bulunduğu ortama yabancılaşma ve boşa anlatma hissi. `bol kazançlar dilerim...`
Hocam anlıyorum sizi, fakat bu zaten sizin de girip yapabileceğiniz bir şey? Tüm gün telefon başında oturup kim girdi çıktı takip edebilirsiniz?
Telefonunuzda kayıtlı olmasa bile size de gözüküyor çevrimiçi olduğu? Sizin de saymayı biliyorsanız eğer siz de sayabilirsiniz kaç kez girip çıktığını?
Programda sizin yapamayacağınız hiçbir şey yok. App Store'a girip bakarsanız eğer türevi uygulamaların kabul edildiğini görebilirsiniz.
Benim tek farkım ucuza ve tek fiyatla satıyorum. Eğer söylediğiniz şeyler gerçekten hukuka aykırıysa, app store'a yani apple'a ve Whatsapp'a dava açabilirsiniz.
Benim çevrimiçi bilgimi kimseye veremezsin diyebilirsiniz. Etik madem sizin için bu kadar önemli, lütfen haberlerde görelim sizi.