Muhtemel yıllık cironun %30'una denk gelen bir bütçe ile bu tarz E-ticaret altyapısı almak kendini bile bile ateşe atmaktır, yada çok zenginsindir yada para saçma hobisi vardır satıcının ben böyle görüyorum. Opencart ile danışmanlıık yaptığım hiçbir altyapıdan küçük css talepleri dışında olumsuz geribildirim almadım. Bu sanırım Webmaster yada opencart modülü desteği aldığın kişiye göre değişiyor. Bir üstadım var senelerini Opencart'a vermiş, onunla çalışıyorum ve hiç yolda bırakmadı beni.
Opencart uzmanı olmasam da fazlasıyla anlıyorum. Kendi bilgimi geçtim sektörde çok uzman olan r10 da ya da r10 dışı sektörün en çok bilinen opencart uzmanlarından en üst paketi satın aldım . Aylık 100 bin üzerinde ciro sahibi olan tüm müşterilerimde problemler çıktı maalesef. Kiminde tcmb merkez kurunun efektif kod hatalarından , kiminde kurumsal sipariş fatura aktarma şablonlarında , kiminde de opencart 'ın ne kadar sağlam sunucu da barındırsanız da oluşan yavaşlıklardan ya da hata kodlarının önüne geçemedik.
Parasına göre ve sürekli sistemi takip ederseniz belirli bir hit , ürün içeriği ve ciro yönetimine kadar güzel ancak üst seviye hareket gören eticaret siteleri için büyük sorun yaratabiliyor.
Fakat sizin deneyimiz kaç farklı müşteriye hizmet sağladınız bilmiyorum. Siz sorun yaşamadınız bizler yaşadıysak demek ki sorun bizim müşteri portföyümüz de.