Yani ne desem bilemedim.
Bugüne kadar 50+ üzerinde eticaret sitesi kurdum ideasoft , tsoft , ticimax , proticaret de . Söylediklerinize bir yandan katılıyorum bir yandan katılmıyorum . Evet her yıl yenileme ücretleri çok fazla bildiğiniz yeni hizmet satıyorlar ancak sürekli güncellenen bir alt yapı düşünün. Opencart demişsiniz emin olun daha fazla stres yaşarsınız ve daha fazla sorun sıkıntı olur.
Özel yazılım durumuna girmiyorum , tabi ki bütçeniz imkan tanıyorsa özel firmayla çalışmak en doğrusu sorununuz olduğunda çözerler ancak bu aşamada firmaya da çok fazla güvenil iş tecrübelerinden emin olmanız gerekiyor.
Muhtemel yıllık cironun %30'una denk gelen bir bütçe ile bu tarz E-ticaret altyapısı almak kendini bile bile ateşe atmaktır, yada çok zenginsindir yada para saçma hobisi vardır satıcının ben böyle görüyorum. Opencart ile danışmanlıık yaptığım hiçbir altyapıdan küçük css talepleri dışında olumsuz geribildirim almadım. Bu sanırım Webmaster yada opencart modülü desteği aldığın kişiye göre değişiyor. Bir üstadım var senelerini Opencart'a vermiş, onunla çalışıyorum ve hiç yolda bırakmadı beni.