Selamlar, son dönemde forumda kripto dünyası sık sık konuşuluyor. Bende kriptoyla ilgilenen bir arkadaşınızım. Mümkün mertebe kaliteli ve çok yormayacak airdroplara da katılım gösteriyorum. 10 $ değerinde ödülü olan, çekim konusunda zorluk yaşamayacağınız bir airdrop paylaşacağım.
CoinZoom Borsası 10$ değerinde ZOOM Token veriyor ve çekimi açık. Borsa ödemeyi kesin yapıyor. Şuana kadar problem yaşayan kimseyi duymadım. Refsiz borsanın linki: https://www.coinzoom.com/ Refli link: https://trade.coinzoom.com/referral_register?referralToken=69e14d9f-03f8-4961-b342-75fbf1817087
Refli linkten borsaya üye olup KYC tamamlıyorsunuz. KYC'yi mobil uygulamadan yaparsanız çok kolay oluyor ve hemen onaylanıyor. Daha sonra Tek seferde En az 50$ veya daha fazla değerinde kripto para gönderip, bu gönderdiğiniz kriptoyu satın, tekrar geri alın. Ben Algo kullandım fee'si çok düşük ve hızlı olduğu için Burada amaç al-sat hacmi yaratmak. Son olarak gönderdiğiniz bakiyeyi 1 gün boyunca çekmeyin.
Dikkat edilmesi gerekenler: ➖Borsa yeni bir borsa değil. Ödemelerde hiçbir sorun olmadı.
➖Ödül için referans linkiyle kayıt olmak zorunlu.
➖Aktivasyon emaili gelmeyenler; web görünüme geçin login sayfasını açın. Orada resend butonunu göreceksiniz. Email adresinizi girip kodu tekrar isteyin. Kod tanıtımlar veya spam klasörüne düşebilir
➖Gönderdiğiniz coini, örn: Algo USD paritesinde alım satım yapın. Tam sayı yazılmalı küsüratlı değil. 50 Algo gibi.
➖Kycyi ve trade işlemini uygulama (siteye girin girişte uygulama linkleri var) üzerinden yaparsanız anında onaylanıyor, web sitesi üzerinden yaparsanız biraz bekletebilir.
➖Alım satım yaparken parmak izi istemiyor. "Slide" yani elinizle kaydırma yapmanız gerekiyor
➖Alım satım yaparken market sekmesinden yapın hızlıca alım satım yapabilirsiniz.
Herhangi bir sorunuz olursa özelden ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
10 $'a kimliğinizi satmayın gibi söylemlerle gelecek arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi kendinize saklayınız. Her kripto borsasında olan bir işlemdir KYC.
Sevgiler