TomJones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen yaz güzel bir sistem toplamıştım itopyadan
Hocam ben de satın alırsam ürünün tarafıma öyle yada böyle ulaşacağını düşünüyorum o konuda sıkıntı yok. Problem satış sonrası destekte (eğer ihtiyacım olursa diye yani)

captainyep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok bir daha İtopyadan alış veriş yapmayacağım. Adamları aradım az önce diyorum ki kargo adresim yanlış girilmiş hatta sadece il yazılmış, Müşteri hizmetleri diyor ki faturası kesilmiş ürün lütfen kargo firmasını arayın dedim ki bunu hani siz kargoladınız ya neden adres yok? cevap veremiyor şaka gibi şimdi işin yoksa git ups yeni adresi eposta at....
Tam olarak bundan bahsediyorum hocam. Öncelikle geçmiş olsun. Satıştan sonra kargoyu arayın değil de, hemen ilgileniyoruz yeni bir ürün yollandı kargo ürünü bize geri getirecek biz görüştük vs diyerek mağduriyetinizin ivedilikle giderilmesi gerekir bence. Mutlu müşteri böyle kazanılır çünkü. Ben ürünü satın aldım zaten uğraşmak istesem kalkar gider mağazasından alırım zaten değil mi? Kargoyla niye beni muhatap ediyorsunuz ki yani.

unchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
itopya dan alın geçin amazonda ürün almanyadan gelecek
%20 fark yüksek kulaklıkta zaten hijyen dolayısıyla pek iade kabul edilmiyor amazon dışında iade alan olmaz bu amazon germany olduğu için iadeyi eksik alırsınız itopyada memnun kalmazsanız satsanız daha mantıklı bence.
Öyleymiş hocam.. Pandemi süresince eve kapandık ama biraz normalleşmeye başladık. Bir teknoloji mağazasında teşhir bir ürün bulabilirsem eğer deneyip öyle almayı düşünüyorum.