range adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayir 4.dalga kadinlari otekilestirilmesinin onune gecmek, normlarin yikilmasini saglamak uzerinedir. Kadinlarin guclendirilmesi 1 ve 2. Dalganin olayi. erkeklerin silinmesi amaclanmiyor, toplumun kadinlar uzerindeki kaliplarinin disina cikarak yeni normaller olusturulmasi amaclaniyor

feminizmi bilmeden boyle bir sey atmaniz cok normal. Azicik arastirma yapin feminizm nedir, neyi amaclar gibi. Sonra pankartlarin degisimini elestirin

kadin sadece bir cinsiyettir. Kadinin adabi neden sizi bagliyor? Bu ulke mahalle namusu gibi sacma sapan bi seye sahip bi ulke ve sebebi de sizin gibi insanlar.
Konumuz vibrator degil ama niye bu kadar takildiniz? Kadinlarin cinsel hayatini disa
vurmasi neden sizi bu kadar derinden etkiledi acaba 😂

Forumda bu kadar bu goruslu insan oldugunu biliyordum da konusmaya utanirlar sanmistim hata benimmis.
utanır mı bunlar? bunun gibi zihniyetler yobazdır cinselliğe düşkündür ama yaşayamadıkları için kudururlar milletin karısına kızına bakarlar.
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunlar mı kadın ?
kadın demek saygı demektir, edep demektir, haya demektir. kadın benim anam bacım karım sizlerin de anası bacısı karısıdır,
erkeği erkek yapandır kadın, tek başına hiç bir halt olmayacak erkeği adam eden yola sokan düzene oturtandır yaşadığın evi ısıtan huzur kelimesini sana yaşatan mutluluk-sıcaklık nedir sana öğretendir. (çok körleyemelim ama durum budur)
kadın olan yerde bir ağırbaşlılık olur, lakayt hareket edemezsin kıçını bile devirip yatamazsın hayadan düz oturur doğru konuşur sesini yükseltmezsin.
bu yürüyüşe çıkan itin kopuğun ne kültürümüzde ne kadınlıkta yeri yoktur, kendini bilmez ar damarı ile hiç bir organı temas etmeyen zavallılar bunlar sadece zavallı.
kim diyor kadın demenin edep haya olduğunu. tuttuğun parti ve zihniyetine kadar tahmin edebiliyorum nasıl bir insan olduğunu. senin gibiler yüzünden bu ülke bu halde. kadınlar değil erkekler haddini bilecek. erkekler herkesin içinde kahkaha atmayacak.
senin annen baban seni göster bakalım oğlum pipini amcalara diye yetiştirmiş olabilir eski kafalı seni. adama yazdığın yoruma bak. kızın vibrator istermiş falan da filan da. sanane ? sanane. sanane! zihniyete bak. mini etek giyen kadınlara cık cık cık eden ama telefonundan bilgisayarından 7/24 çıplak karılara bakan dayılar bunlar işte aha canlı örneği.