Kimsenin ne konuşacağı nasıl konuşacağı hangi volümde konuşacağı nasıl oturup kalkacağı ne sizi ne beni ne de başkasını ilgilendirir. Başka insanları anamız bacımız yapmaktan vazgeçelim. İsteyen istediği şekilde giyinir konuşur oturur kalkar. Başkalarına karışmak yerine herkes kendine bakıp sahip çıkarsa sorun olmaz. Başımıza ne geliyorsa bu kültürden geliyor. Kadını veya erkeği bir kalıba sokmak yerine özgür insan düşüncesini benimseyin.
yarın kızın eline diktatör değil vibratör istiyorum diye pankartla sokağa çıktığında da aynı medeniyeti göster çocuk.
Tam da senin söylediğin fikirlere ve senin sahip çıktığın kültüre karşı yapılıyor bu eylemler değerli hocam.
Kadını önce ve sadece insan olarak değil, ana bacı karı olarak görenlere karşı yapılıyor.
Kadının yeri evidir, kadın gülemez, kadın ağırbaşlı olmak zorundadır, kadın edepli olmak zorundadır, kadın erkek yetiştirmek zorundadır diyen kültüre karşı yapılıyor bu eylemler.
Kadının ve kadınlığın ne olduğuna sen karar verme diye yapılıyor bu eylem.
Çünkü kadınlari öldüren döven işkence eden erkekler de tam da söylediğin şeyleri bahane ederek bu şiddeti uyguluyorlar.
Yani aslında seni kızdırarak tüm hedeflerine ulaşmışlar, çünkü bu eylemi senin gibi düşünenlere karşı yapıyorlar.
sevgili kardeşim benim adıma düşünmüşsün cevap vereyim ;
kadının yeri evi değildir toplumun en güzide yeridir bir yerde kadın varsa hayat vardır kadın çalışan ortam her zaman farklıdır, kadın olan iş hayatı her zaman disiplindir daha düzgündür.
evet kadın dediğin ağırbaşlı olur vibratör istiyorum diye bir pankartla sokağa çıkamaz burada şuna dikkat edelim kadınlık vasfını öne sürerek bunu yapamaz özgürlük adı altında istediği her moku yiyebilir bizi bağlamaz.
ben bu kadın vasıflı kadın ve toplum düşmanlarına kızmıyorum sadece acıyorum, kadını cinsel bir obje dışında gösteren bir pankart göremiyorum ? cinsel organlar fantaziler havada uçuşuyor bu mu kadın ?
kadınları döven işkence eden ve öldürenler kısmına da bakacak olursak çok boş bir yorum olmuş bu ülke karısını öldüren akademisyenler de gördü, akademisyen bunu mu bahane ediyordu ?
biz kadın edep ve adabın bir göstergesidir, yanında saygıyla oturacağın kalkacağın insandır erkeği erkek yapandır mutluluktur derken siz bunları anladıysanız üzücü
bol kazançlar