oguzyasinbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense hesabınızı ilk kez açtığınızda veya yeni bir maille oluşturduğunuzda diğer menüler blokedir. Bunun sebebi adınıza başka adsense hesabı olup olmadığını kontrol etmektir. Eğer varsa uyarı verir ve hesaba diğer hesapları kapatana kadar erişemezsiniz fakat yoksa onaylandığında (hesabınız) bu menüler aktif hale gelir. Sitenin onay alıp almama durumu ile ilgisi yoktur fakat Adsense onay almak için;
İçerikleriniz özgün olmalıdır.
Minimum 15-20 makale barındırmalıdır.
Adsense politikalarına aykırı bir durum olmamalıdır.
Gizlilik Sözleşmesi
Hakkımızda
Çerez Politikası
Sitenizin en alt kısmında iletişim adresleri (mail, telefon vb)
Sitenizde iletişim formu
olmalıdır. Bunlar onay şansınızı arttıran etkenlerdir ve önemli durumlardır.
Hocam henüz 2 aylık bir sitem var. Sıfırdan gmail kuruldu farklı isimle ve kişisel bilgilerle gsm vs hepsi farklı 300 kelime 18 makale yayınladım özgün ve yoast seo olarak girişkeri yapıldı ilk başvurduğumda red yedim sebebi ise yeterli içerik yok. Ancak 2 başvurduğumda. Aşağıdaki uyarıyı aldım. Hakkımızda,iletişim,künye hepsi okey gizlilik politikası falan. En son şuan çerez politikası bar olarak yerleştirdim. Bu arada mevcut makale sayısı 45 adet min 300 kelime en son 10 adet eklediklerim 600 kelime bu arada tema publisher kaliteli bir tema uyarı ise;

AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz.AdSense program politikalarımız, Google reklamlarının reklamverenlerimiz kadar yayıncılarımıza da yararlı olacağından emin olmak için tasarlanmıştır. Tüm yayıncıları incelemeden geçirir ve başvuruları reddetme hakkımızı saklı tutarız. Programımızın ölçütlerini karşılayacak değişiklikleri gerçekleştirmeniz durumunda, gelecekte AdSense'e tekrar başvurabilirsiniz.Kararımızın ayrıntılı nedenleriyle ilgili sorularınıza cevap verilemeyeceğini bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi