Sadece 1 siteyi kabul ettirebildim bunlara, aynı siteyi ikisini de denedim, adthrive kazanç için sanki daha iyiydi ama geç yükleme kullanması nedeniyle mediavine'de kaldım.
Envanterleri çok iyi 1000 oturumda kazanılandan fazlasını bunlarda 1000 gösterimde kazanabiliyorsunuz.
Ezoic'ten geri çektiğim bir site var, tabi bunlara kabul ettiremedim. Sidebar'da yapışkan reklama ve site sektörü nedeniyle sitenin bir bölümünde görüntülenme süresi çok yüksek. burası için video reklamlarına ihtiyacım var. Bu site için Monumetric'den daha önce davet almıştım, şimdi deneyebilirim. Fikir olması için daha önce adsensede 1000 oturum başına kazancınız neydi?
Adsense de 7-8 usd civarıydı hocam. Ama kazançtan ziyade sürekli gereksiz reklam kısıtlamaları yemekten gına gelmişti. 4-5 adsense de döndürüyordum sürekli siteyi.... Video reklamların toplam kazançta yüzdesi bayağı iyi. İyi bir trafikle sağlam para bırakır video reklamlar. Yalnız video reklamlar ağa bağlanır bağlanmaz aktif olmuyor, yine reklam veren onayına sokuyorlar. Kendi videolarınız için düşünüyorsanız ilk başta direkt video reklam için başvurabiliyorsunuz o ayrı zaten.