çok büyük suçlarda interpol gibi kurumların vs devreye girdiği durumlarda tabiki paylaşır ancak her ip adresi talebinde vermezler. arkadaşın dediği gibi temsilcilik açıldıktan sonra işler nasıl yürüyor bilmiyorum.

Dünyanın her yerinde, devlet kurumlarının sivil, idari, ceza ve ulusal güvenlik gerekçesiyle kullanıcı bilgilerinin ifşa edilmesini talep etmelerine izin veren yasalar vardır. Google, geçerli yasalara uygun olduğundan emin olmak için her isteği dikkatli bir şekilde inceler. Bir talep çok fazla bilgi istiyorsa talebin kapsamını daraltmaya çalışırız. Bazı durumlarda herhangi bir bilgi vermeyi kabul etmeyiz. Daha fazla bilgi edinmek için Google'ın resmi makamların kullanıcı bilgilerine dair taleplerini nasıl ele aldığı ile ilgili politikalarımızı inceleyin.

Bir devlet kurumundan talep aldığımızda, bilgileri ifşa etmeden önce kullanıcı hesabına bir e-posta göndeririz. Hesap bir kuruluş tarafından yönetiliyorsa hesap yöneticisine bildirimde bulunuruz. Talebin şartları uyarınca kanunen yasak olduğu durumda bildirimde bulunmayız. Kanuni yasak kalktığında, örneğin yasa gereği veya mahkeme emriyle uygulanan konuşma yasağının süresi dolduğunda, bildirimde bulunuruz. Hesap, devre dışı bırakılmış veya ele geçirilmişse bildirimde bulunmayabiliriz. Bir çocuğun güvenliğine veya birinin hayatına yönelik tehditlerin bulunması gibi acil durumlarda da bildirimde bulunmayabiliriz. Acil durumun geçtiğini öğrenirsek bildirimde bulunuruz.

SeoRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben temsilci olduğunu bilmiyordum ve cok ekstrem suçlarda paylaştığını biliyordum gerçekten bu şekilde mi