Hocam instagram kategorisinde bunlar sürekli oluyor defalarca konu açmış birisini report ettiğim halde konularının sadece 5 6 tanesi kaldırılmıştır kaldırılmayan toplam konuları neredeyse 30 40 tanedir
Başka bir örnek vermek gerekirse account kategorisinde 1 ay üyelik ve 5 ticaret puanı şartı var buna da bir işlem yapılmıyor
Bir diğer ve son örnek bağış toplamak için konu açınca benim konum kaldırılıyor ama bir diğer arkadaşın konusu kaldırılmıyor sebepleri belirsiz açıkçası benim buna bir yorumum yok
Kuralları evet herkes ihal edebilir bilmiyor olabilir başka bişey olabilir ama report edildiğinde kaldırılması gerekiyor bence aksi taktirde moderatör ilgilenmiyor olarak düşünüyoruz bu durumda
Doğru şekilde report etmek önemli, ben multi konu report ettiğim zaman ya konu sayısını da reporta yazıyorum ya da detaylı arama kısmından detaylı arama linkini reporta ekleyerek gönderiyorum. Eklediğim linkte sadece multi konuları gözüküyor. "Multi konu" diye report edince sadece o konu multi sanılıp o silinebilir. Daha detaylı report yapmaya çalışın bu tür durumlar için. Böylelikle hep birlikte forumu daha temiz tutmuş oluruz...