İŞ ALIMI : AÇIK

Merhaba,
2013 yılından bu yana kodlama dünyasında aktif olarak yer alıyor, 2017 yılından itibaren ise profesyonel olarak çalışmaktayım. Yazılım geliştirme konusundaki geniş tecrübem olduğuna inanıyor ve projelerinizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum.

Hakkımda

• Deneyim: 2013 yılından bu yana yazılım geliştirici olarak başladığım kariyerimde, pek çok farklı sektörden müşterilerle çalıştım. 2017’den bu yana profesyonel olarak çeşitli kurumsal firmalarda, karmaşık ve yüksek performans gerektiren projelere imza attım.
  • Uzmanlık Alanlarım: PHP, HTML, CSS, JavaScript gibi temel teknolojilerin yanı sıra Laravel framework'ü, bot geliştirme ve API entegrasyonları konularında derin bilgi ve deneyime sahibim.
  • Sürekli Güncel Kalma: Teknolojideki yenilikleri yakından takip ediyor, kendimi sürekli geliştirerek projelerimde en iyi çözümleri üretmek için çalışıyorum.

Sunulan Hizmetler

• Web Geliştirme:
    Modern ve kullanıcı dostu arayüzlere sahip, responsive tasarımlar ile web siteleri ve web uygulamaları geliştiriyorum. Tasarım ve geliştirme süreçlerini baştan sona planlayarak, son kullanıcıya optimum deneyimi sunuyorum.
  • Backend Çözümleri:
    PHP ve Laravel ile geliştirdiğim backend sistemler, ölçeklenebilir ve güvenilir altyapılar sunar. Veritabanı yönetimi, kullanıcı doğrulama, ödeme sistemleri entegrasyonu gibi kritik fonksiyonların yanı sıra API servisleriyle kesintisiz bağlantılar sağlanmaktadır.
  • Bot Geliştirme:
    İş süreçlerinizi otomatikleştirecek, verimliliği artıracak ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak bot çözümleri geliştiriyorum. Özellikle tekrarlayan görevlerde hata payını minimize eden, özelleştirilebilir bot projeleriyle fark yaratabilirsiniz.
  • API Entegrasyonları:
    Farklı sistem ve platformlar arasında veri alışverişini kolaylaştıran API entegrasyonları konusunda kapsamlı çözümler sunuyorum. Mevcut sistemlerinizle uyumlu çalışacak, güvenli ve hızlı veri aktarımını garanti eden entegrasyon projeleri geliştiriyorum.
  • Özel Projeler:
    Her müşterinin ihtiyaçları farklıdır. Projenizin gereksinimlerine yönelik özel çözümler üretmekte, esnek çalışma prensiplerim sayesinde müşterilerime en uygun ve etkili yazılım çözümlerini sunmaktayım.

Neden Benimle Çalışmalısınız?

• Geniş Tecrübe:
    Yazılım sektöründe edindiğim deneyim, karşılaşabileceğiniz her türlü teknik soruna pratik çözümler bulmamı sağlıyor. Proje yönetimi, problem çözme ve yenilikçi yaklaşımlarla projelerinizin her aşamasında yanınızdayım.
  • Profesyonellik:
    Müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışma prensiplerim ve düzenli iletişim ile projelerinizi zamanında ve beklentilerin üzerinde tamamlıyorum. Şeffaf raporlama ve sürekli güncellemeler ile süreç boyunca bilgilendirilirsiniz.
  • Güvenilirlik ve Kalite:
    Projelerimde kalite standartlarına sadık kalarak, güvenilir ve hatasız kodlama prensiplerini uyguluyorum. Müşterilerimden aldığım olumlu geri bildirimler, sunduğum hizmetin kalitesini kanıtlar niteliktedir.
  • Esnek Çalışma:
    İhtiyaçlarınıza ve proje gereksinimlerinize göre esnek çözümler üretiyor, iş planlamalarınızı aksatmadan projelerinizi hayata geçiriyorum. Uzaktan çalışma deneyimim sayesinde farklı coğrafyalardan müşterilerime sorunsuz hizmet veriyorum.
  • Faturalı Hizmet:
    Tüm hizmetlerini profesyonel ve faturalı şekilde yapıyorum.