Google'ı anlamak mümkün değil, bencede

Zararlı backlinkleri disavow aracıyla reddettim, yarı yarıya çakıldım son 2 gündür. Saçma sapan yabancı sitelerden gelen backlinkleri toplayıp çöp diye disavow edip reddettim. Son iki gündür yarı yarıya çakıldım.
Mecburen reddettiğim linkleri geri aldım. hafiften bi iyileşme var. Çok garip geldi. Çöp linklerin yaptıgına bakın arkadaş
Backlinkler zararlı bile olsa backlinktir. Reddettiğinizde yerine yenisini almanız gerekir. Reddetme yaptıktan sonra backlink inşası iyi kurgulanmış bile olsa bir düşüş gözlemlenir eğer hiçbir işlem yapılmazsa. Çöp linkleri almak yerine yenilerini alın bir sıkıntı yaşamazsınız. Zaten reddetmekteki amaç budur.
Ekleme: Tarih konusunda birçok kişi yorum yapmış. Genel olarak reddetme mantığını şu şekilde aktarayım. Reddetme yapılan bağlantıların neye göre reddedildiği bilinmemekte. Bu hit düşmesi açısından bir faktör. Reddedilen siteleri Google ne kadar sıklıkla taradığı da önemli bir faktör. Bu da bizi zaman algısına götürür. Eğer sık tarama yapılan bir sayfadan çıkış aldıysa yansıması kısa sürer. Aynı şekilde bu durum daha da uzun sürebilir Google'ın kendisinin görmezden geldiği bir site ise. (Zararlı siteleri biz de filtreye sokabiliyoruz demişti zaten. )
O yüzden reddedilen bağlantılar hızlı da etki edebilir yavaş da. İkisi de doğrudur. Önemli olan hangi linklerin reddedildiği.