Bu Zamana Kadar Çalıştığım En İyi Hosting Firması;
@TeknoFirst; şirketiyle 14,15 aydır çalışıyorum ne zaman destek konusu açsam anında çözümleniyor 1 destek talebinde 7,8 işlem gerçekleştiriyoruz 1 kuruş bile ücret istemiyorlar başka hosting firmaları gibi değiller gerçekten işinin hakkını yapıyorlar kazanacaksa böyle dürüst insanlar kazansın kesinlikle öneririm herkese.
Desteğiniz için teşekkür ederiz, uzun yıllar birlikte çalışmak dileğiyle
Destek konusunda mükemmeller ancak hizmet süresi dolmasına ve ürünü iptal etmeme rağmen 420 tl fatura görünüyor ve her gün sabah faturanızı ödemezseniz hizmetleriniz kesintiye girecek diye mesaj geliyor

Genel olarak beğendiğim bir firma sunucu bakımlarını vb. 1 gün önceden haber ediyorlar. Sadece sitenin tasarımına biraz gıcık oluyorum yavaş açılıyor.
Web sitemiz üzerinde uzun zamandır çalışmalar yapmaktayız, yeni arayüzümüz 10 gün içerisinde yayına girecek umarım daha kullanışlı bir hizmet sağlamış oluruz, faturanızla ilgili talep iletirseniz hemen ilgilenelim, muhtemelen otomasyon tarafında yanlış bir fiyatlandırma çıkmıştır
Bir süre benim de kullanma fırsatım oldu, gerçekten kaliteli hizmetleri var ayrıca fiyatları çok uygun. Bir daha hosting alacak olsam tercihim orası olur muhtemelen.
Tekrar birlikte çalışmak isteriz teşekkürler
Kendilerine attığım Destek talebine anında cevap verdiler çünkü sunucumda oluşan sorunu kendileri görmüşler işlemlere başlamış ve çözmüşler ben destek talebini gönderdiğimde anında çözümlendi olarak işaretlediler kendilerine sorduğumda ben atmadan önce durumun farkına vardıklarını ve hemen işlem gerçekleştirdiklerini söylediler. Bir durun da destek talebini yazayım

hayret ettim
@TeknoFirst;
Ekiplerimiz tüm sanal sunucu ve hosting sunucularımızı farklı ekranlardan takip etmektedir, sizlerin yaşadığı veya yaşacağı sorunlara anında müdahale etmek için üstün gayret gösteriyoruz teşekkür ederiz
Eee imzam her şeyi açıklıyor
Teşekkürler Celil bey