talibim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortalama üstünde kaliteli bir dizi diyebilirim. Ayrıca asıl övmek istediğim TRT nin kendisi. Gerçekten bu ülkeye layık millete layık ve insanlığa saygılı harika yapımlar çıkarmaya başladılar. Eskiden bu kanal benim devletime ait olamaz diyordum hiç açmıyordum bile. Şimdi ise trt dizi çıkarsada izlesek diyorum.)) Hiç olmadı açıyorum trt belgeseli onu izliyorum. Çünkü diğer bir çok kanaldaki biri diğerinin karısıyla, öbürü aldatıyo, başka bir program bir ailenin tüm sırlarını pisliğini gündüz vakti açığa çıkarıyor ve gençleri çocukları zehirliyoruz diye hiç düşünmüyor, açığa saygılıyız ama çırılçıplak kadınları ailecek bize izletmeye çalışmalarından bıktım.. haber kanallarıda aynı 10 dk genel haber 20 dk o kadın öldürüldü, diğeri katledldi, çocuk yakıldı, adam sevgilisini öldürdü, kadın sevgilisine kocasını öldürttü... Bitmiyo pislikleri... Bildiğin bak çuvalı gibi sallandıkça etrafı kakotuyo bazıları. İnşallah temiz yapıtların sayısı artar, destekçisiyiz.
Çok çok teşekkürler. Özü sözü insan dediğimiz bu yıl ve gelecek yıllarda da TRT olarak sizi ve milleti mutlu etmeye devam edeceğiz.