Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Geçen sene codecanyon'dan satın aldığım coin uygulamasını yayına alma kararı aldım.
Belirlediğim bir coinde uygulamayı reskin edip yayına aldım.

Amaç: Referans veya tıklama yaparak ufak ufak coin kazanıyor üyeler ve belirli bir limite gelince çekim talebi veriyorlar.
Enerji sistemi var ve enerji bitince tıklama yapamıyor. Tekrardan tıklamak için ya referans yada ödüllü reklam izlemek zorunda.

Uygulamanın genel özeti bu şekilde. Bildiğim kadarıyla google bu tür uygulamaları sevmiyor ama binlercesi yıllardır google playda barınıyor.

Benim sorunum ise (aslında sorun değil ) uygulama 10 günde 9k indirme aldı ve günlük 75-150 STERLİN kazanç getirmeye başladı.
Reklamlarda kısıtlama var yani en az gösterimi alıyorlar. Sınırlama 5 dakikada 1 geçiş reklam.
Tüm kullanıcılar tamamen organik 1 TL bile reklama harcanmadı.

Şuan uygulama kelimesinde 1. sırada
Ana kelimde yani örneğin Bitcoin kelimesinde ilk 15 içinde
Çok çok garip ilk defa görüyorum yani 10 günlük bir uygulamanın genel bir anahtar kelimede hiç bir çalışma olmadan bu kadar ilerlemesi

Bugün çok çok ekstra kazandığı için tamamen umudumu yitirdim diyebilirim kesinlikle politika verip paranın üstüne yatacaktır

Sizinle paylaşarak görüşlerinizi merak ettim doğrusu.

Benzer durumlar başıma geldi.Bazı uygulamalar ilk yayınlandığında boostlanıyor ve trendlere ve aşırı indirmeler gösterebiliyor.Farklı sektördeki applerim reklamsız 200-300 sterlin kazançlarına ulaştı ama 1.ayın sonunda bu bir anda kesiliyor ve kazançlar %99 düşüyor. Parayı çekersiniz bir sorun olmaz reklam sayılarını azaltın ne olur olmaz.