Görsellerin boyutu 1200x1800 olmak zorunda, bunun dışında birde görselin boyutu da önemli büyük çözünürlükte olsun diye 3-5 mblık görsel yüklemeyin. Telefonda bu konu hakkında yardımcı olamıyorlarsa da panelde canlı destek var oradan da iletişim kurabilirsiniz.
Ekleme: Görsel zorunluluğundan kastım. 1200x1800 boyutunun üstünde olmaması ile alakalıdır. 1000x1500 formatta yüklenen görsellerinde onaylandığını hatırlıyorum.
Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturun bak nasıl telefonla geri dönüyorlar.
60-70 gündür trendyol`da satışa başlamak için uğraşıyorum. Api için bir şey sorduğunuzda 5-6 gün sonra dönüyorlar. Spesifik bir kategorideyiz ama kategori kurallarını kimse bilmiyor, ne destek talebi ne canlı destek. Gerçekten standart ürün satmıyorsanız ızdırap dolu bir bürokrasisi var.
Kat. Yöneticisinin tanıdığı vardır aynı kategoride , sizin fiyatlar rakiplerden yani kat.yöneticisinini arkadaşının tanıdığından düşükse pazarı size vermez hocam sorun çıkarırlar sürekli
800x600 bile yükleniyor. çok küçük olmamak şartıyla
Az önce Trendyol ile yarım saatlik bir kavga yaptım bana söyledikleri trendyolda kişiye özel ürün satışı yapmak yasaktır. Onaylanan ürünler de yanlışlıkla onaylanmıştır daha sonra silinir diyorlar. İadeniz olmadığı için bizde iade aldığımızdan dolayı ve sayfada kişiselleştirilmiş ürün sayfası olmadığından dolayı satış yapamazsınız diyorlar. Arkadaşım 1 aydır uğraşıyorum defalarca kez aradım ve satacağım ürünleri de söyledim o zaman neden kimse çıkıp da bana bu ürünler yasak demedi diyorum arkadaşlar unutmuştur özür dileriz diyorlar. Bunların salaklığı yüzünden 1 aydır doğru düzgün uyku uyumadım ama sonuca bak.