Konu
PHP
Aylık Ortalama 8.500 TL Cirosu Olan Site Satışta
08-03-2021, 01:54:29
FBLL
Site adresi:
PM
Site için istenen fiyat:
Teklifler değerlendirilecektir. PM veya
Whatsapp
üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Whatsapp üzerinden daha kısa sürede dönüş yapabilirim.
Sitenin aylık getirisi:
Ortalama 8.500 TL Ciro - 4.000 TL Net Kar.
Sitenin açılış tarihi:
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Paket Satış Sitesi
Günlük hit sayısı:
50 - 100 Arasında.
Ziyaretçi kaynağı:
%80 Google %20 Direkt Giriş
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Tüm içerik, eklentiler ve müşterileri ile birlikte satılık. Sınırlama yok.
Hosting dahil midir:
Evet
Banlı olduğu sponsor var mı:
Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Ömür Boyu Lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Hayır
Site daha çok yeni olmasına rağmen sürekli ödeme yapan müşterilere sahip ve reklamlardan da güzel dönüş sağlanıyor. Site yaklaşık 3 aydır açık ve ortalama 10-15 gündür yoğunluktan dolayı ilgilenilemiyor. 2.5 Ayda toplamda 21.000 TL net cirosu bulunmakta.
Bu ciro günlük ortalama 70 TL reklam bütçesi ayrılarak sağlanıyor. Reklam bütçesini büyütürseniz otomatik olarak cironuz da artacaktır. Aydan aya getirdiği kar miktarı değişmekte. 2.5 Aylık reklam giderlerini çıktıktan sonra ve günlük olarak yaptığımız ürün maliyetleri düşüldükten sonra Ocak ayında net 3.950 TL kar, Şubat ayında ise 4.200 TL net kar bıraktı.
Buna ek olarak siteyi devir almanız halinde sistem hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz ne varsa anlatacağım ve siteyi alan kişi sektöre uzak ise işi kavrayana kadar her türlü desteği sağlayacağım. Forumda gördüğüm kadarıyla paket satış siteleri için Adwords üzerinden reklam çıkamayan çok kişi var. Bu site için Adwords üzerinden 2.5 aydır reklam çıkılmakta ve ufak detayları bildiğiniz takdirde reklam konusunda sıkıntı yaşanmamakta. Aynı şekilde devir alacak kişinin Adwords ayarlarını da kendim yapacağım ve reklamlarını onaylatacağım.
Müşteri memnuniyeti çok yüksek bir site. Tavsiye üzerine gelen çok fazla müşteri var. İlgilenemediğim dönemlerde bile düzenli alım yapan müşteriler mevcut. Devralacak arkadaş siteyi başıboş bırakmayıp mevcut müşteriler ile ilgilenirse aynı şekilde büyümeye devam edecektir.
Devretmek istememin sebebi şuan bu sektörde idare edebileceğimden fazla siteye sahip olmam ve farklı bir sektöre daha yönelecek olmam. Artık hepsine yetişemiyorum. Diğer işlerime bir nebze de olsa daha fazla odaklanmak istiyorum.
Görsellerde bütün rakamlar mevcut. Shopier görseli 2.5 ayda alınan kredi kartı ödemelerini yansıtmakta. Bunun dışında 82 sipariş için toplamda 4.100 TL havale yapılmış. Ekstra görmek istediğiniz bir şey olursa konuda belirtmeniz yeterlidir.
Mantıklı tekliflerinizi bekliyorum.
Panel Görüntüleri
Shopier Ekranı
Yukarıda da göründüğü üzere şubat ayının sonlarından beri site ile ilgilenilmiyor.