Google'a herhangibir borcunuz yoksa ancak askıda hesabınız varsa kapatma talebi vermeniz gerekir, ardınızda sizi tanıtacak bir hesabın bulunmaması lazım. Proxy veya herhangibir yöntemle hesap açtığınızda yöntemin herhangibir boşluğunda yakalanır ve yine askı yersiniz. Bazen 50 çeker askıya alır, bazen 10 harcama yapar askıya alır bu şans değil kullanıcının hesabı kullanım davranışına bağlı bir durum, şüpeli bir durum sezerse bot direk askı verir. Yukarıdada yazdığım üzere açık hesabınız varsa kapanma talebi verin ve kapanmasını bekleyin, ardından 0 bir hesap açın kartınızı tanımlayın, tanımlama sonrası muhtamelen şüpheli ödeme den askıya alınacaksınız ardından itiraz formu doldurun ve evraklarınızı yükleyin. Sonuç 3-14 gün sürecektir bu zaman sürecinde aceleci davranmayın bekleyin. Önceden eğer sistem atlatma politikasından askı yemiş bir domaininiz varsa ilk reklamlarınızda bu domaini kullanmayın. 2.500-5.000 harcama öncesi mimlenmiş domain kullanmakta bir askı sebebi.
(Hesabım askı aldı, bir hesap daha açtım diyorsanız bu yöntem geçerlidir veya sistem atlatmadan askı yediyeseniz. Mevcut 1 hesabınız var ve şüpeli durumunuz varsa varolan reklamınızdaki domain mimliyse kaldırın kapmayanyı değilse kalmasında sakınca yok itiraz formu doldurun ve bekleyin herşey kurallara uygun ve sektörel sorun yoksa açılacaktır.)
baştan beri suspend verince birsürü mail denedim kimisi dedi mailden dolayı kimisi dedi ödeme yöntemi bla bla bla kaç tane açtığımı bilmiyorum hesap, format mı gerekir bunun için