helal olan karşılığı olan kağıtlardan tanıdığım birisi almış.10 kağıt almış. en fazla %10 kazanıyor ve en fazla %10 kaybediyor. baktım 100 bin liradan girmiş galiba. senin altından kazandığın senelik karı ben 1 günde 1 haftada kazandım diyor. ama bana göre değil borsa ben sevmem uğraşamam.
borsa boş adamın işi.sürekli takip etmen lazım telden veya pc başından.anlık düşmeler anlık yükselmeler oluyor.yakalaman lazım. mesela tanıdığım kişinin kağıdı 800 lira yükselmiş aniden, bir ara boşluğuan gelip bakamamış düşümüş tekrardan. bunun gibi kafayı sıyırtacak durumlarıda var
borsa benin kafama yatmadı
dostum aynen haklısın bu borsadaki şirketler olayı senden benden iyi biliyorlar. Kendi bünyelerinde ekonomi uzmanı çalıştırıyorlar. Söylenti haber çıkarıp şirketin değerini arttırıyor. örneğin ek fabrika kurulacak, ek yatırım yapılacak gibi haberlerle şirketin hisselerini değerlendiriyorlar. sonra farklı haberlerle düşürüyorlar. Olan fakir fukaranın parasına oluyor. En büyük hedef zaten küçük yatırımcıların parasını alabilmek. şirket üretimden çok borsadan para kazanıyor. emeksiz kazanç yani. forex olayı var bir de borsanın benzerini kurmuşlar sözde. o daha kötü kendi içinde sahte borsa çeviriyorlar. Bunu özel bankalar bile yapıyor. forex olayında zaten en büyük yuva yıkılmaları herşeyini kaybetmeler. Normal borsa bu forex ler kadar tehlikeli değil. Yine de her ikisinde de amaç küçük yatırımcının parası. Ona harcayacağınız emekle çok iyi bir web tasarımcısı, grafiktasarımcısı ya da seo uzmanı olabilirsiniz. Hatta size tavsiyem o ki gidin bir forex firmasıyla anlaşın seo sunu yapın prim alın onların seo ya verdiği bütçenin yüzde 1 ini alabilseniz eb araba herşeyi alırsınız