Hocam 10 sene hemoroid çektim. Şimdiki aklım olsa ilk çıktığı gün giderdim. Yok doktora nasıl açıcam yok nasıl muayne olucam falan. Adamlar gündd 50 kişi görüyor. Çok meraklı değiller bize.
Artık benim sıkıntım öyle bi raddeye geldi ki bu acıdan bayıldığım oldu. 5-6 kez sabaha karşı acillik oldum. En sonuncusu (5 hafta önce) berbattı. 10 sene ertelemenin cahilliğin bedelini ödedim. 4 hafta önce pazartesi de ameliyata karar verildi çünkü hap ilaç koca karı ilaci büyü falan fayda etmez hale geldi hatta size şöyle söyleyeyim doktor muayne edemedi çünkü acıdan bayılıyordum. Sadece gözle muayne ediyorlar. Rahat olun bırakın gitsin.
Hal böyle olunca mecbur genel anestezi altında muayne ve hemen o anda operasyon dediler.
Operasyon sonrası 3 günü hatırlamak istemiyorum. Ölmek istedim.
Ama şimdi yavaş yavaş toparladım. Kontrolde %80 iyileşme gözlendi geçen hafta. 3-4 haftaya hiç bir şeyin kalmaz dedi ve bir daha ömrün boyunca bu acıyı çekmeyeceksin dedi doktor
Ben Amerikan hastanesinde oldum.
Daha özel bir şey sormak isterseniz mesaj atabilirsiniz.
Bu arada muayneye girmeden hemen özel sağlık sigortanızı teşhis koymadan yaptırın. Ameliyat için para ödemezsiniz