2020 Ağustos ayından sonraki tüm başvuruların %90'ı reddediliyor. Son aylar olduğu için bayağı da yoğunluk oluştu. Kusursuz plan verenlere bile mülakat yapıldı. Kuzeninizin başvurusu muhtemelen daha önceydi ve sadece İngiltere değerlendiriyordu. Şimdi yoğunluktan İngiltere göçmen ofisi olan Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri de değerlendiriyor. Yani ciddi bir red potansiyeli var. O yüzden zor. Emin olun.
Emin olun öyle değil. Ben de onay alan biriyim. Hatta suan bu satırları size Londra'dan yazıyorum. Ağustos ayindan önce her mantikli is planı onay alıyordu. Ağustos da SGK şartı getirildi. Yani plana yazdığın her is planında en az 5 yıl düzenli SGK yatması. Bu zaten freelancelari bitirdi. Sonra değerlendirmeler Abu Dhabi şehrindeki göçmenlik bürosuna devredildi. Oraya giden her is plani red yemekte

suan facebooktaki ankara anlaşmaları grubuna bakarsanız Abu Dhabi yazılarını okuyabilirsiniz. Kısacası cok cok zorlaştı. Abu Dhabi disinda Ürdün Amman'daki göçmenlik ofisi de devreye girdi. Suan deneyimli deneyimsiz isi bilen bilmeyen herkes red yiyor. Onay alanlar %10 civarında
Whatsappta 8000 kişinin oldugu ankara anlasmasi grubuna üyeyim. Oradan takip ediyorum. Dilerseniz size de atabilirim. Hayirlisi olsun.
Hocam benim anlamadigim biz neyi tartisiyoruz

. Benim kuzenim ve bir cok tanidigim aldi. Su anda UK'de olan da var. Zaten bildigim kadari ile artik yeni basvuru yapilmiyor, yani zorlasti vs demenin bir onemi kalmadi. Ben duzgun plan yapip red alan gormedim. Facebook gruplarinin cogunda varim. Adam niye red aldim diye foto cekip adiyor. Niye red aldigini okuyamayacak kadar Ingilzicesi olan adamin zaten red almasi normal degil mi?