PaylasimCity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Allah başka dert vermesin. Bunu saklamanıza gerek yok. Normal hayatınıza devam edin, kimse aa bu ne diye sormaz bile..
Teşekkürler hocam desteğiniz için, dediğim gibi biraz zorluyor insan ilk kendini sevmeli ya o kısımda takılıyor insan.

Hodari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. İllaki bir estetik tedavisi vardır.
Teşekkürler hocam, ilk işim pandemi sonrası gitmek olacak.

VeriEntegre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Teşekkürler hocam.

Trevor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam takıntı yapıyorsunuz bence. Serçe parmağı kim görecek ki Eğer ki çok rahatsız oluyor iseniz bir estetik uzmanı ile görüşün. Düzelmeyecek bir problem yok ve her şeyden önemlisi sizin mutluluğunuz.
Kesinlikle öyle hocam çok teşekkür ederim.
EAWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kazadır normal bişeydir. Sizi seven böyle sevsin görmek istemeyen görmesin bu kadar takılmayın rahat olun he illa düzeltmek istiyosanız çok başarılı cerrahlar var ülkemizde düzeltebilirler.
kimseye takılmayın rahat olun bence gözede batmıyor anlattığınız kadar.
Umuyorum çareme derman olacak ayrıca ağrısını geçirecek bir çözüm bulabilirim teşekkürler.
Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kimseyi kafaya takmayın ama eğer düzelmesi mümkün bir şey ise çabalayın. İlk olarak dediğiniz gibi bir estetik cerrahına danışmalısınız.
Kesinlikle ilk işim bu olacak hocam.
yaalcinx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam Ben de size bir şey söylemek istiyorum.
Küçükkken Emmioğullarıyla saklambaç oynarken at ile karşı karşıya kalmıştım. At ben görür görmez üstüme gelip kafamdan ısırmıştı şu an atın diş izleri kafamda mevcut sdflgkldkg ama ben pek fazla takmıyorum ya Şükür ediyorum
İşin utanma kısmı kendinde bitiyor işte insanın o kısımda biraz zorlanıyorum umarım düzelticem ergenlik işte.
saydek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim serçe parmağımda kırık duruyor öle alışıyor insan tekrar kırıp kaynatılması lazımmış günlük işinizi engellemiyorsa problem yok.
Günlük işlerim arasında bilgisayar olunca klavye başında aşırı ağrı yapıyor hocam umarım o da geçer.

PaylasimCity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi ki utanacak bir durum yok. Mesela benim kafamda küçükken düşmeden dolayı komple yarık izi, ne zaman kısa traş olsam o izler ortaya çıkıyor. Ama ben her defasında kısa traş oluyorum. Soranlar elbette oluyor ama benim için pek sorun değil. Tekrardan geçmiş olsun.
Geçmiş olsun hocam.

white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam haline şükret benim burnum küçükken geçirdiğim kaza sonucu deli gibi yamuktu. Öle böle değil. Rahatsız olmadım mı oldum. Ama dert etmedim inan. Sonra nefes sıkıntısı olunca 30 lu yaşlarımda doktor düzeltmezsek nefes alamazsın demesi üzerine iyi o zaman yapalım dedi de yaptırdım. Eşim benimle o burun ile evlendi. Bunlar inan ufak şeyler. İnan bana takma kafana. Serçe parmağından dolayı seni negatif algılayacak insan varsa zaten senden uzak olsun.
Yok hocam insanlar benim aksime aşırı samimi ve iyi yaklaşıyor o açıdan problem yok problem benim maalesef.

siberkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam, Aklıma rahmetli dedem geldi oda 5-6 yaşlarında mahallede oynarken çöpün kenarında yerden bulduğu cam bir şişeyi merak edip açmış içindekini su sanıp ellerine dökmüş ama içinde Sert bi asit olduğunu parmakları erimeye başlayınca anlamış anne babasıda eline kezzap döktü deyip hastane gidiyor tabi o zamanlar doğru düzgün hastane yok doğru düzgün tedavide yok devlet hastanesi sağ elindeki tüm parmakları kesmiş Tüm hayatını o şekilde yaşadı ve hiç bundan rahatsız olduğunu söylemedi Mekanı Cennet olsun.
Mekanı cennet olsun hocam, böyle bir olay gerçekten üzücü.