3 Fikir sunuyum hocam

1. Her konu açana dediğim gibi iddaa tahmin uygulaması - Uygulama ücreti , Deverloper hesabı , yorum yıldız masrafı var onun dışında instagramdan futbol sayfası alabilirsiniz . Reklamı facebook gruplarına girerek yorum aracılığıyla yapabilirsiniz ücretli reklam da yapılabilir iddaa sitesine 700-800 kişiyi bir günde 1-2 saatlik yorumla çekmiştik .

2. Keyword rekabeti çok az olan bir site kurarak kısa zamanda iyi yerlere gelebilirsiniz . Keyword satışı vardı konu başlıkları ile 600-700 civarıydı 1000 TL ye patlar makaleler vs ( YAPMADIM DENEYECEĞİM VAKİT BULAMIYORUM )

3. Paket satış sitesi nivusoft kurmak gelirli sitelere yüksek para vermenizi tavsiye etmiyorum . Bir de instagram sayfası açın sürümden değil öz müşteriden kazanmaya bakın bide yarı fiyatına reklam çıkanları deneyebilirsiniz eşikli hesap olayını . Baya önce sadece instagramdan güzel kazandırıyordu takipçi düşme olaylarından sonra bırakmıştım şimdi ucuz takipçi servisi yok bir de vergi korkutuyor başlamadım . 1K 4-5 TL 10K dan 6500 Kalan bir servis denemiştim ona göre fiyat belirlersiniz ( Youtube takipçi hilesi çekenlere de reklam verilebilir )

1. fikrim güzel ama ben pek doğru bulamadım o yüzden kısa sürede bıraktım admob ads gibi şeylerle kazanç olabilir ama Youtube , İnstagram Sayfası , Whatsapp , Telegram , Özellikle Facebook ile beraber ads onaylı bir iddaa tahmin sitesi güzel kazandırır diye düşünüyorum aklımda benim de var