10 lirasında değilim 10 liranın peşine de düşecek değilim iban falanda atmayacam. Ama sen gerçekten samimiysen konunun başına PC DE PROGRAMI KULLANDIĞINIZ SÜRECE PC DE WHATSAPP KULLANAMAZSINIZ. bu ibareyi ekle hadi? ekleyemezsin değil mi ? çünkü artniyetlisi çünkü işin gücün kazanacağın 10 lira para. Bunu eklemediğin için gözümde artniyetli paragöz bir insandan farkın yok.
SORUYORUM SİZE R10 DA WHATSAPP KULLANAN KAÇ KİŞİ PCDE KULLANIYOR WHATSAPPI? BEN SÖYLÜYORUM EN AZ YÜZDE 95 WHATSAPPI BİLGİSARAYARDA KULLANIYOR. PEKİ BEN BU PROGRAMI KURDUĞUMDA PCDE WP KULLANAMIYORSAM NE ANLAMI VAR ARKADAŞIM? BU PROGRAMI KULLANMAK İÇİN 2. Bİ PC ALIP ONA MI KURUCAM. ARTNİYETLİSİN ARTNİYETLİSİN ARTNİYETLİSİN. 1 TANE BİLE SATAMAYACAĞINI BİLDİĞİN İÇİN KONUNUN HİÇ BİR YERİNE YAZMAMIŞSIN PCDE WP ÇALIŞMAZ DİYE.
Hocam neden yazmayayım allah aşkına hataları da yazıyoruz, doğruları da yazıyoruz. Baksana bi verdiğim yanıtlara. Hayır hocam öyle olunca çalışmıyor, hayır hocam mobilde çalışmıyor, hayır hocam o koşulda çalışmıyorlarla dolu.
Ben sunduğumdan daha iyi tanıtmıyorum programı, aklıma bile gelmedi sizin söylediğiniz şey. Ve siz söylediğinizde evet not alıyorum v3 için araştırmalarımı yapacağım, düzeltmeye çalışacağım dedim. Uzlaşmak imkansız sizinle.
Ben paranızı sizin adınıza bağışlıyorum, haram parada gözümüz yok.