death_angel35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi ben sana zaten command line ciktinisi gondermisim. Oradan rahatlikla ne yazdigim ne cikti aldigimi gorebilirsin.

Script bal gibide hatalarla ile doludur. Ki video gondermesi gereken sensin. En bastan kurulum videosu isteyerek senle iletisim kurmustum. Kulak arkasi yaptin, az cok linux sistemleri asikar oldugumdan oturu sorun etmeden zaten parameterleri istedim. ama verdigin cevaplarda bile zaten fikrin olmadigini rahatlikla anlayabiliyorum.

Konuyu falan baltalamiyorum. Insanlara satin alaan birisinin kotu yorumunu paylasiyorum. Iyi yorum olunca guzel, kotu yorum olunca baltalama mi oluyor.

wget
chmod +x denee.sh

sed -i -e 's/\r$//' denee.sh

cd /root/

./denee.sh

echo -e "\033[33;4mBASARIYLA TAMAMLANDI\033[0m"
Arkdasin para karsiligi paylasitigim script son 5 satiri;

wget - URL vermeden butun scriptte kullanmisin. Calismicak bir komut... Hata basiyor.

chmod ile bir dosyaya izni veriyoruz ama dosya yok ortada

neyse uzun lasin kisasi, karsilastirdimda bu scriptin icindeki koddan bu arkadasin https://www.r10.net/vpn-proxy/221047...tme-araci.html ucretsiz paylastigi seyi yapmayi calismislar. Ama onuda tam becerememisler....

Uzun lafin kisasi ben hic guzel bir deneyim yasamadim, diger uyeleride yukaridaki ucretsiz olan anlatimi kullanmalarini, bu arkadasla ticaret yapmamlarini oneriririm.
Kafana Yazık. Bilip Bilmeden Anca Boş Laf Ötüştür. Yukarıdaki Discord Yönlendirmeli Dosyanın İçerisindedir O Komut. Videoyu Yapacaktım siz bana komut satırlarını ilettiniz bende sizin video yapmanız daha iyi olur diye düşündüm. 100 tl nizi çatır çatır yedim ve büyük zevk aldım. fakat sizin ahlaksızlıgınızla kendi kibrinizi kendinize doladınız. eğer bana video atsanız ve bende bilmiyorum desem o zaman haklı olurdnuz. ergenlerle doldugu için artık kim scamliyor kim scamlamiyor bilinmiyor neyse...