Merhabalar, az önce birisi konu açıp milleti eksik bilgi ile kandırmaya çalışıyordu birçok kişiyi bilgilendirdim fakat moderatörler yorumumu silmiş ben de kendi konumda insanları bilgilendirmek istedim.
Google Play'e
https://play.google.com/apps/publish bu site üzerinden 185TL'yi
tek seferlik ödeyerek
sınırsız app yayınlayabilirsiniz.
UYGULAMANIZA GELEN İTİRAZ İÇİN EKSTRA ÜCRET ÖDEMEZSİNİZ! İTİRAZ NEDENİ OLAN SORUNU GÖRÜP TEKRARDAN UYGULAMAYI DÜZENLEYEREK YAYINLAYABİLİRSİNİZ.
**Sizin adınıza uygulama yayınlarım diyenler ve itirazda ücret iadesi yapmam diyenlere inanmayın!
Google Play genellikle uygulamaların ilk seferinde %95 oranında itiraz etmekte ve ikinci başvuruda uygulamanızı yayınlamakta. Uygulamanızı yayınlamak isteyen kişiler 50TL ilk başvuru 50TL ikinci başvuru yaptığınızda toplamda 100TL kazanır ve 185TL'lik Google Play Console'un neredeyse tamamını tek uygulama yayınlamada kazanınr.
İNANMAYIN!
Ayrıca, bu kişiler bu sayede kendi Publisher hesabında sizin uygulamalarınızı yayınlarken kendi uygulamalarına da organik trafik sağlar.
Tek seferlik 185TL ile sınırsız uygulama yayınlamak varken 3-5 düşünmeyin publisher'lara para kaptırmayın!