Allah rahmet eylesin.
Kanser ne yazıkkı dünyada tedavisi bulunamayan ilk seneler iyi gibi gözüksede bir kaç yıl sonra tekrarlayabilen bir hastalıktır.
1.5 yıl önce babam 54 yaşında mide kanserine yakalandı. Tüm kemoterapi detavileri mide ameliyatı ile midenin alınması tekrar kemoterapi tedavileri derken tüm vücuda yayılarak 1.5 yıl sonunda hastanede tüm vucudu ele geçirdi. Son 1 ay beyaz kan detavisi verildi. Kan oksijeni düşmeye başlayıp hayatını kaybetti.
İnsan beyni kabul etmek istemiyor. Doktorlar artık herşeyi biliyor ve vücuda yayılmaya başladıktan sonra maksimum 6 ay ömrü olduğunu bu süre zarfında agrısını dindirmek ve daha fazla yaşatmak amaç oldugunu dile getirdi.
Can çıkmadan ümit kesilmez. Aynı detavileri ile aynı ameliyat geçiren hastane arkadaşı güle oynaya gitti fakat maalesef aynı etki babamda olmadı.
Son zamanlarının kaldığını bilmek ölümü beklemek çok zor. Evimiz ayrı olmasına ragmen her gün kesintisiz görmeye gittim. Doyamadım keşke daha daha farklı yaşasaydık daha bol sarılsaydım.öpüp koklasaydım.
Şimdi her anımda aklımda geçe yataga girince düşüncelerimde.
Hayatta iken kıymetini bilelim üzmeyelim bol bol güzel vakitler geçirmeye bakın.
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.
Aşk tesadüfleri sever filmini izlemenizi tavsiye ederim.