Hocam aslında teknik olarak öyle yürüyor yazılar en az 500 kelimenin üstünde. Çok fazla görsel kullanıyoruz bugüne kadar 2500+ kullanıldı ama görseller programların görselleri olduğu için youtube videolarından falan ekran görüntüsüyle alıyoruz haliyle özgün oluyor. Bu duruma pek anlam veremedik.
tekel olmanın kötü yanları x bir yetkili gerçekten baksa her şey ortada. Sitenin kurulduğun günden beri G.A. aktif. Ona baksalar her gün aynı ama bir gün 180 direkt olduğu için ban yedik

Böyle mantığı kabullenemiyorum bile. Ya o günde sıkıntı oldu demek ki sil gitsin o günün kazancını.
Bakalım biz de bunun peşini bırakmayı düşünmüyoruz çünkü tamamen emek olan 900 +(yayınlanmış+yayınlanmamış) içerik var hepsini tek tek elle yazdık. Ve aşırı önemli konular bildiğiniz mühendislikle alakalı. Bir kaç değişiklik yaparak örneğin tema değişimi görsel düzenlemesi gibi başvuracağız. Eğer olmazsa domain yönlendirme öğrenip onu yapacağız. Bu kadar emek çöpke gitmemeli.
(kusura bakmayın geç cevap verdim. Bakamadım)
domain yönlendirme işine girmeyiniz, kalıcı bir çözüm değil, sonrasında ban yersiniz. Google öyle 10 yıllık yöntemler ile kandırılabilecek bir zekayı aştı hocam
Onay aldıgım sitemdeki içerik sayısı 30 bile değil. Biraz hitlendirin siteyi, sosyal sinyaller olabilir, banner reklam olabilir. 5-10 hit gelmesi bile önemli