kazanmak kadar kaybetmek batırmakta çok kolay oluyor heleki yeni olanlar için çok para kaybedeni gördüm cidden çünkü bilgisi olmadan hemen zengin olucam diye tepeden alıp düşüş yaayınca korkudan satan ve binlerce tl kaybeden bu paraların hesabını ailesine veremeyen birçok kişi gördüm.
birinci olarak Bir kripto paraya yatırım yapmadan önce en başkta kendinize analiz yapıp bi giriş fiyatı vede bir çıkış fiyatı belirlemelisiniz yoksa açgözlülükte sınır yok ne kadar verirse daha çok istersiniz ve en sonunda kaybeden siz olursunuz o yönden bu kural önemlidir.
İkinci olarak hiçbirzaman pumplanan coinlere girmemelisiniz çünkü o coinlerde sadece balinalar kazanır bizim gibi hamsiler yok olur.
Üçüncü olarak önemli olan konulardan biriside hiçkimsenin tavsiyesine uymamalısınız kendi analizinizi yapıp kendi kurallarınızla oynamalısınız oyunu.
Dördüncüsü hiçbirzaman bir coini zararına satmamalısınız çünkü şunu bilinki her düşüşün bi yükselişi her yükselişin de bir düşüşü olucaktır ve satmadığınız sürece zararda sayılmazssınız.
Beşinci olarak tek bir seferde tüm parayı yatırmayın mesela paranızı 5 e bölün kademeli alım yapın .
Altıncı olarak zarar etmekten korkuyosanız limit koyabilirsiniz böylece fazla zararınız olmayacaktır( binance de kaldıraçlı oynayanlar genelde stop limit kullanır zarar etmemek için)
Bunlar şuanlık sadece benim aklıma gelenler unutmayın kaybetmeden öğrenemezssiniz öğrenemezssenizde hep kaybedersiniz vede her zaman üzülmeyeceğiniz miktarlar ile alsat yapın kendi bütçenize göre yatırım yapın...